serigrafie timisoara despre noi

Cine suntem?

SerigrafieTimisoara este un brand care apartine de Sinover Group, firma de imprimare si de design situata in Timisoara. Infiintata in anul 2008, ne concentram pe imprimarea textilelor si a obiectelor promotionale.

Suntem o echipa experimentata care va poate oferi servicii profesioniste fiind capabili sa va sfatuim asupra produsului si a mesajului publicitar ce va functiona cel mai bine pentru a mentine compania in topul vanzarilor.

Oricare ar fi cerintele de imprimare, obiecte promotionale sau articole de imbracaminte, experienta noastra va  poate  oferi un raspuns rapid la cererea dumneavoastra, servicii competitive si de incredere la cele mai inalte standarde.

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatie sau solicitare de colaborare.

Valorile noastre

EXCELENTA

Cautam excelenta fara compromis, manifestata prin calitatea exceptionala a produselor si serviciilor noastre, astfel incat sa putem pune cu responsabilitate la dispozitia clientilor solutii complete si inovative.

COMPETENTA

Pentru a fi o autoritate, este nevoie de competenta – adica de know-how, dezvoltare permanenta, creativitate si perseverenta. Suntem o echipa care vede si intelege conceptul de trend si primii care propun solutii intr-un mod responsabil.

PARTENERIAT

Suntem in colaborare stransa cu partenerii – adica avem o comunicare deschisa, spirit de echipa, construirea de relationari de lunga durata, bazate pe seriozitate si corectitudine.

AMBITIE

“Ambitia este aliatul perfect al invingatorului” (Marcio Barrios). Fie ea ambitie personala sau ambitie de grup cu aspiratii puternice, determinare, entuziasm si devotament, Sinover Group SRL este considerata de clienti o companie invingatoare in fata provocarilor.